STARGATE / Sterrenpoort

De Sterrenpoort (Stargate) is een inter-dimensionale doorgang tot hogere dimensies, dat healing op elk niveau geeft. Het DNA wordt nieuw leven in geblazen en de Sterrenpoort geeft toegang tot je Superbewustzijn. Het energieveld van de Stargate helpt iedereen die ermee mediteert in een diepe, meditatieve toestand te komen binnen enkele ogenblikken.

De Sterrenpoort is opgebouwd uit de verschillende Heilige geome-trische structuren en is via channeling doorgegeven aan Prageet Harris, een internationaal erkend channel.

 

Gidsen en andere wezens uit de hogere dimensies kunnen door diegenen die ermee mediteren ervaren worden, nadat de Stargate is geactiveerd.

De Stargate werkt met individuen en met groepen.

De  verschillende Heilige geometrische figuren waaruit de Stargate bestaat, vormen met elkaar een anker voor een hoog trillingsbewustzijn. Dit is op zekere hoogte te vergelijken met de Piramides, die ook als heilige geometrie een energieportaal zijn en een specifiek energieveld bevatten van een hogere trilling. De Stargate gelijk stellen aan de energie van de Piramides zou de Stargate te kort doen. Het is zoveel meer. 

Met het collectieve bewustzijnsveld en de intenties van de groep, die mediteert met de Stargate, zal deze een multidimensionaal energieveld creëren, van de derde tot en met de twaalfde dimensie, wat door en om allen aanwezig zal vibreren. Door in dit veld te mediteren, zal de eigen energie afgestemd worden op de hogere trillingen. De Stargate werkt in op het fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele lichaam en daardoor kunnen in een korte tijd transformaties plaatsvinden.

In dit hoge trillingsveld is het eenvoudiger om contact te leggen met hoger geëvolueerd bewust leven, zoals de Engelen, Opgestegen Meesters en ook onze Sterrenfamilies. Waaronder de Pleiadiers, De Arcturianen, de Hathors, de Sirianen en nog velen meer.

De Stargate frequenties kunnen, zonder enige inspanning aan de kant van de deelnemers, beperkend Karma opheffen, voorgaande levens laten herinneren en zelfs vermogens uit lang vervlogen tijden en levens opnieuw  integreren.

Op het kwantum niveau werkt de Stargate aan het reactiveren van het Kwantum Zelf, het bewust worden van wie wij werkelijk.

Ook het multi-dimensionele DNA, wat nu nog sluimert in de meesten van ons, zal geactiveerd worden. In dit deel van ons DNA liggen de mysteries van ons groter Zelf (het Quantum Zelf) verborgen. 

Hier ligt de sleutel van wie wij werkelijk zijn, wie we ooit zijn geweest, ons aandeel en doel in het grote universele Plan en ook onze mogelijkheid om direct met Spirit (of hoe je hem/haar/het ook wilt noemen) te communiceren.

Stargate met orbs

 

Er zijn al heel wat fysieke Stargates over de hele wereld verspreid. Er is altijd wel iemand op de aarde aan het mediteren met de Stargate. Wanneer 1 Stargate wordt geactiveerd, gaan alle andere in trilling mee. Door dit alles en nog meer zal de Stargate helpen de menselijke trilling te verhogen, zodat het menselijk bewustzijn steeds hoger in de trilling komt en de hele mensheid in de 5e dimensie zal leven. De Nieuwe Wereld, waar vaak over is gesproken en het Aquarius tijdperk zijn aangebroken.

Ik – Viviane van der Kolk – ben facilitator van De Stargate Experience en heb de eerste 2 levels in Californië, USA, behaald. (er zijn nog geen andere levels ontwikkeld). Mondiaal erkend als facilitator Stargate en opgeleid door de founder: Prageet Harris.

Ik nodig je van harte uit om kennis te nemen van deze wondermooie energie. Dit kan op verschillende manieren. Regelmatig werk ik met groepen, maar het kan ook individueel bij mij in de praktijk, te Spijkenisse of zelfs via een Skype verbinding. 

Als je wilt zou je ervaringen van deelnemers kunnen lezen:  Ervaringen Deelnemers

YOU ARE INVITED TO BRING MORE JOY
AND MORE CELEBRATION INTO YOUR LIFE