ONLINE cursus SPIRITUALITEIT IN HET DAGELIJKSE LEVEN

In deze 4 avonden zal ik, Viviane van der Kolk,  ingaan op hoe je op eenvoudige manier jouw spiritualiteit in het dagelijkse leven kunt ervaren. Je hoeft niet ‘zweverig’ te zijn om spiritueel te zijn.

In de gewone dagelijkse dingen kan je, zonder dat dit veel moeite kost, je eigen spiritualiteit beleven. Door gewone huis tuin en keuken handelingen breng je in je eigen leven (nog) meer bewustzijn en ook in jouw omgeving. Voor jouw omgeving misschien zelfs  ongemerkt.

Leven vanuit je spiritualiteit hoeft totaal niet moeilijk te zijn, je kan er elk moment van de dag, elke dag mee bezig zijn.  Juist door zelf bewust te zijn raak je anderen. Er is niet voor niets een Nederlands gezegde: verbeter de wereld en begin bij jezelf. Dat is een mooi meegenomen. Toch?!

Doordat we in de energie van de Stargate met behulp van onze Gidsen mogen werken, zullen deze avonden een rijkdom brengen die je nu nog niet kunt voorstellen. Je kijk op het leven zal anders zijn en jouw ervaringen dieper en intenser.

Verschillende praktische tips worden in deze workshop gegeven hoe kan je jouw spiritualiteit integreren in je dagelijkse bezigheden. Het zal je verbazen hoe simpel het eigenlijk is.

Praktisch:  

  • data: zie agenda
  • (even doorklikken op de tekst en voor meer info)
  • tijdstip:van 20 – tot ongeveer 22 uur,
  • locatie: thuis, vanuit eigen gemakkelijke stoel
  • Wordt gegeven via ZOOM, werkende video en audio (SVP vooraf testen)
  • aanmelden of meer informatie [email protected]