ONLINE CURSUS Meer en Meer in Contact met je Hoger Zelf

Het thema is mij doorgegeven tijdens een meditatie over de inhoud van deze training

Meer en meer in contact zijn met je Hoger Zelf heeft een grote invloed op je dagelijkse leven. Mensen die geheel vanuit het Hoger Zelf leven, worden verlicht genoemd.

Het Hoger Zelf is wie wij in de kern, in essentie zijn. Door de oefeningen, de geleide fantasieën en de meditaties die we met elkaar doen in het veld gecreëerd door de Stargate, zal een ieder zich op zijn/haar eigen niveau kunnen ervaren wat het is om vanuit die grootheid te kunnen Zijn.

Door alles wat tijdens deze 4 weken bij jou geopend mag worden, zal je leven verrijkt worden op manieren die nu nog niet te voorzien zijn. In een groep dit te ervaren – ook al is het online – zal de groei zeker versterken. De liefdevolle aanwezigheid van onze Gidsen, Engelen en Opgestegen Meesters, die ons zullen bijstaan en ons helpen meer en meer in contact te zijn met ons Hoger Zelf.

Met de oefeningen kan je verder thuis aan de slag om nog meer t egroeien in jouw bewustzijn en jouw contact met je Hoger Zelf.

Kom genieten en verwonder je

wie je in wezen bent!

Praktische informatie;

  • wordt gegeven door: Viviane van der Kolk, Register Hypnotherapeut, Intuïtief healer, docent en Stargate Facilitator (levensinzicht.com)
  • voor laatste data, zie agenda (rechts)
  • locatie; thuis in de gemakkelijke stoel
  • Voor kosten zie agenda, even doorklikken op tekst
  • meer informatie en/of aanmelden [email protected]