Hier geef ik uitleg over een aantal technieken, die ik gebruik binnen mijn praktijk.  Deze methoden gebruik ik door elkaar, ze vullen elkaar aan. Op deze manier kan ik jou op een persoonlijke manier helpen, je krijgt maatwerk!

Het is niet nodig om alles over de technieken door te lezen. Ik heb dit in de site opgenomen voor diegenen die het belangrijk vinden om er meer over te weten.

Aan het einde van de intake zal ik een voorstel doen welke techniek naar mijn idee het beste aansluit bij jouw hulpvraag. ik leg dan ook uit wat de methode inhoudt en wat je kan verwachten.

Elk jaar volg ik bijscholing om te blijven voldoen aan de professionaliteit van mijn vak, om te voldoen aan de richtlijnen van de beroepsverenigingen. Daarnaast zie ik een aantal keer per jaar collega therapeuten tijdens intervisie, waarin we nieuwe technieken met elkaar bespreken en ook kennis en ervaringen uitwisselen.

Een van mijn uitgangspunten is dat wij een schitterende diamant zijn.

Helaas door verschillende oorzaken zijn we dat vergeten, herkennen we dat niet meer in ons zelf.

Door in therapie te gaan wordt de diamant opgepoetst en krijgt het zijn oorspronkelijk glans, schittering en sprankeling terug.