Het Gouden Pad

Ben je eraan toe om nog dichter bij jezelf te komen en de grootsheid te ontdekken van wie je werkelijk bent en wat je allemaal kunt?

In deze cursus ga je op weg op jouw eigen gouden pad, steeds dieper in je eigen binnenste, jouw innerlijk waar al die schitterende schatten voor jou liggen. Deze cursus kenmerkt zich vooral door het doen en het ervaren. Theorie komt ook wel aan bod, daar waar het nodig is.

Het doen gebeurt door dat je meegenomen wordt in diverse verschillende meditaties of visualisaties. Je hoeft niet goed te kunnen visualiseren om mee te doen aan deze cursus. 

Meditatie is universeel, het overstijgt alle verschillen. Door de meditatie keer je naar binnen om daar je ware zelf te (her)ontdekken. 

Of je nu een beginneling bent op het pad van meditatie of je doet het al jaren … deze training sluit aan bij ieders eigen bewustzijn. 

Na een drukke dag, bezig zijn in het (werkzame) leven, is het heerlijk om even tijd te nemen voor jezelf, tot rust te komen. De innerlijke rust te ervaren die ontstaat wanneer jenaar binnen gaat. Of … misschien vind jij het prettiger om in de ochtend iets eerder op te staan en jde meditatie te doen voordat je aan je drukke leven begint.

Meditatie vraagt commitment. Neem elke dag even tijd om naar binnen te keren, die stilte in jezelf op te zoeken. Kies een tijdstip uit wat jou het beste past. Je zult zonder meer de verschillende voordelen in jouw leven gaan bemerken.

Er zijn al veel onderzoeken naar meditatie geweest, zowel lichamelijk als mentaal levert het voordelen op.

  • Je krijgt meer innerlijke rust
  • je leeft meer in het hier en nu
  • je immuunsysteem wordt versterkt waardoor je gezonder wordt
  • je krijgt meer energie
  • je bent beter afgestemd op jouw eigen intuïtie en jouw gevoel
  • je komt dichterbij wie je werkelijk bent
  • je zal vrolijker zijn en minder snel geïrriteerd

In de cursus HET GOUDEN PAD,  werken we aan jouw gronding, we ontmoeten jouw persoonlijke engel, je Hoger Zelf, je gaat zwemmen met dolfijnen, ja zal healing krijgen in de tempel in Atlantis en nog veel meer.

In 4 dagen werkt iedereen aan zijn of haar eigen GOUDEN PAD ieder op het eigen ervaringsniveau. Echter …. juist door in een groep te mediteren zorgt de groepsdynamiek ervoor dat er meer ervaren kan worden. Door te delen wat je hebt ervaren in de vertrouwde omgeving van de groep wordt dat wat jij hebt ervaren in jouw systeem gebracht, geïnternaliseerd. Je ankert jouw meditatie door het onder woorden te brengen in de groep. Deze uitwisseling is essentieel in het werken met een groep. Natuurlijk wordt er eerst gewerkt aan veiligheid binnen de groep, waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn.

Kosten 395,– euro inclusief BTW. Aanmelden via contact formulier, met opgave van naam, adres, postcode en woonplaats. Er wordt een factuur naar je gestuurd, na betaling is de deelname definitief.

Minimaal aantal deelnemers 10, maximaal aantal deelnemers 16. Bij te weinig deelnemers houd ik me het recht voor de training te annuleren. 

Door onvoorziene omstandigheden kan het zijn dat je toch geen deel kan nemen aan de cursus. Tot 2 weken voor de start van de cursus krijg je het gehele bedrag geretourneerd. Binnen de twee weken voor de start worden administatiekosten in rekening gebracht ad 9,95 euro. Binnen 48 uur voor de start wordt  50% van het cursusbedrag geretourneerd