Het Gouden Pad

Ben je eraan toe om nog dichter bij jezelf te komen en de grootsheid te ontdekken van wie je werkelijk bent en wat je allemaal kunt? 

Het is een doe –  ervaringstraining. Meditatie is universeel. Het overstijgt alle verschillen. Het is naar binnen keren om daar je ware zelf te (her)ontdekken. Of je nu een beginneling bent op het pad van meditatie of je doet het al jaren. Deze training sluit aan bij ieders eigen bewustzijn.

Na een drukke dag werken, bezig zijn in het (werkzame) leven, is het heerlijk om even tijd te nemen voor jezelf, tot rust te komen. Of … misschien vind jij het prettiger om ’s ochtends iets eerder op te staan en jouw meditatie te doen voordat je aan je drukke leven begint.

Meditatie vraagt commitment. Neem elke dag even tijd om in jezelf te keren. Kies een tijdstip uit wat jou het beste past. Je zult zonder meer de verschillende voordelen in jouw leven gaan bemerken.

Er zijn veel onderzoeken geweest naar meditatie, zowel lichamelijk als mentaal levert het voordelen op: 

  • Je krijgt meer innerlijke rust,
  • je leeft meer in het hier en nu, 
  • je immuunsysteem wordt versterkt waardoor je gezonder wordt, 
  • je krijg meer energie, 
  • je bent beter afgestemd op jouw eigen intuïtie en jouw gevoel, 
  • je komt dichterbij wie je werkelijk bent, 
  • je zal vrolijker zijn en minder snel geïrriteerd.
In  4 dagen werkt een ieder aan zijn/haar eigen GOUDEN PAD, ieder op zijn eigen  ervaringsniveau. Echter … door in een groep te mediteren, zorgt de groepsdynamiek ervoor dat er meer ervaren kan worden. Je ankert jouw meditatie door aan de groep te vertellen wat je ervaren hebt. Deze uitwisseling is essentieel aan het werken met een groep. Natuurlijk wordt er eerst gewerkt aan veiligheid binnen de groep. 
 

Heb je interesse in deze training laat het me weten via het contactformulier. Regelmatig geef ik deze meditatiecursus op verschillende plaatsen in het land.