Wanneer jij je aanmeldt, bel ik je zo snel mogelijk terug.  In het eerste telefonische contact wordt globaal geïnventariseerd of je bij mij wel aan het juiste adres bent.Via het contactformulier kan je een vraag stellen of je aanmelden. Vermeldt wel je telefoonnummer en eventueel welke tijd van de dag je het beste te bereiken bent.

Prijs per sessie

De prijs bedraagt per 1.1.2021 per uur € 94,50 (0% btw). Het intakegesprek duurt anderhalf uur, elke volgende sessie duurt 1 uur, tenzij anders overeengekomen.

Vergoeding

Een aantal zorgverzekeraars in Nederland vergoedt mijn sessies geheel of gedeeltelijk. Je moet hiervoor wel aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen.

Via onderstaande links tref je een actueel overzicht aan van de vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars. Let hierbij goed op de gestelde voorwaarden.

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie#vergoedingen

Meer informatie over de vergoeding via de zorgverzekering voor studerenden is te vinden op https://www.studenten-zorgverzekeringen.nl/vergoeding-psychotherapie.html

Als gediplomeerd hypnotherapeut, ben ik:

  • aangesloten bij de NBVH, (Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten), als Registertherapeut, met registratienr: 99197;
  • geregistreerd bij het RBCZ/TCZ (Register Beroepsbeoefenaren complementaire Zorg / Tuchtrecht Complementaire Zorg) onder registratienr: 403183R;
  • aangesloten bij de door de overheid erkende SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg) waar – in het geval wij er samen niet uitkomen – jouw onvrede via mijn Beroepsverening, voorgelegd kan worden aan een klachtenfunctionaris;
  • ingeschreven bij de KvK (Kamer van Koophandel) onder inschrijvingsnr : 2444 7901;
  • in bezit van een AGB zorgcode en praktijkcode. 
  • in bezit van het diploma PsBK (Psychosociale en Medische Basiskennis, volgens de laatste PLATO normen)

Hierdoor voldoe ik aan de door veel  zorgverzekeraars gestelde voorwaarden om mijn cliënten voor vergoeding van behandelkosten hypnotherapie in aanmerking te laten komen.

Vaak is het van belang om te vermelden dat ik als erkend therapeut Natuurgeneeswijze/Alternatieve zorg in de Zorggids “vergelijk en kies” vermeldt sta. Bij veel verzekeraars komen alleen de behandelingen van in deze gids vermelde en erkende therapeuten voor vergoeding in aanmerking. Bij twijfel neem contact op met je zorgverzekeraar.

Aangesloten bij de volgende organisaties 

Voor betalingsvoorwaarden en algemene voorwaarden is mijn praktijk aangesloten bij,